10.10.2008 г., 10:32 ч.

С мен си 

  Поезия » Друга
709 0 4

 

 

Рисувам те в главата си

и есенни багри шарят обувките ми,

Вместо теб

студеният вятър целува бузите ми

и слънцето гали къдриците ми.

Вместо с теб,

с птиците пия кафето си

и в стихове споделям спомените.

Но аз знам,че си с мен.

Ти си шареното в листата

и топлината във въздуха.

Тук си... завинаги,

дори и само в листата.

 

 

© Цвете Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??