18.03.2008 г., 21:08 ч.

С мъка за теб 

  Поезия » Друга
744 0 1
Къде сме сега?
Какво, по дяволите, се случи?
Вчера беше до мен...
а сега те няма.

Това не може да се случва.
Чувствам как пропадам.
Сърцето ми не бие.
Върни се при мен.

Искам да сграбча момента.
Виждам как всичко се срива.
Светът се върти прекалено бързо.
Ще направя всичко да те видя отново.

Само кръв и сълзи останаха.
Не мога да те прегръщам вече.
Не мога да те целувам вече.
Върни се при мен.

Слънцето залезе,
всички мечти си отидоха с него,
то прибра и тебе,
обичам те завинаги, където и да си.

    За всички, който някога са загубили някой, който са обичали силно!

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??