20.05.2012 г., 23:28 ч.

С насилие 

  Поезия » Гражданска
437 0 0

С насилие

С насилие

С насилие
светът е до стената,
във него стрелят
 грозните дула.
Царува пълновластно
 Сатаната,
тъй както никой
досега!...

С насилие велико
и с капризи,
със сила и със хитрина,
светът пере
кървавите си ризи
и вдига своята цена...
           10.05.1979 г. "Спортпалас" - Варна

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??