1.07.2016 г., 8:24 ч.

С (не)очакван край 

  Поезия » Любовна
803 1 7

Откривам те. Познаваш ме.

Усмихвам се. Отвръщаш ми.

Говоря ти. Изслушваш ме.

Мисля те. Тревожиш се.

Откривам те. Задъхвам се.

Поглеждаш ме. Докосвам те.

Стискаш ме. Милвам те.

Отнасяш ме. Прегръщам те.

Целуваш ме. Стоплям те. 

Изпиваш ме. Изгарям те.

Желаеш ме. Желая те.

Притискаш ме. Стискам те.

Откриваш ме. Целувам те.

Окриляваш ме. Вдишвам те.

Отпускаш се. Разтапям те.

Обичам те. Обичаш ме.

Сънувам.

© Марина Минчева Всички права запазени

 

 

Моля, оценете!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??