22.09.2009 г., 12:42 ч.

С него 

  Поезия » Любовна
547 1 0

 

С него съм, но се чувствам сама,
прегръща ме, но не чувствам топлина.
Целувайки, търся твоите устни,
гледайки го, търся твоите очи.

Странно е, в  него търся теб,
а той е мил, както беше ти преди.
Сърцето раздвоява се в мен,
какво ми става? Кажи!

Не заслужава той това,
обича ме, така, както аз теб.

 

Доказва ми всеки ден любовта,
а всичко страда в мен.

Не оценявам това, което ми дава,
не заслужавам да ме обича.
По-добре да ме остави сама,
защото с него не съм щастлива.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??