4.11.2012 г., 8:30 ч.

С новините 

  Поезия » Гражданска
294 0 0

Аз пак си слушам "новините"...
От малък съм закърмен с тях.
Така  със тях минавам дните...
Без новини не мога аз!

Те често все едно повтарят,
показват лошите страни,
дори със истините спорят
и пръскат разни хитрини!

 Когато аз съм  във Чужбина...
 И щом езика им  не знам,
аз исках бързо да си ида...
Безпомощен се чувствах там!

И така... не се превземам!
За мене те са наркотик!
И често аз не ги приемам,
и срещу тях надавам вик!

За мене те са като жажда...
Клюкарството им ме крепи.
Аз с любопитство съм изграждан,
такъв навярно си и ти?!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??