13.11.2018 г., 16:48 ч.

С обич 

  Поезия » Любовна
227 0 0

С обич

Ще горя в моят път
със сълзи нарисуван,
с тъга и болка сива
и с обич като огън дива.

Не искам да се спра.
Ще диря и вярата,и красотата.
Ще вървя, докато мрака се спусне.
Ще диря и вярата и красотата.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??