Когато се родих ... навярно слънцето
пробождало е връхчето на хоризонта
и е обсипало с любов сърцето ми,
за да събудя изгрева ти с обич.
Когато се родих ... навярно птиците
са ме орисали с криле за полет,
за да докосна с дъх звездите ти
с безкрайната си чувствена вселена.
Когато се родих ... навярно Времето
за теб опазило е стиховете,
за да целуна с думи устните,
които ми шептят – „Обичам те“.
© Дочка Г Всички права запазени