4.10.2007 г., 16:16 ч.

С поглед 

  Поезия
725 0 5



Така привличаш ме безумно, че не спирам

да се взирам в теб и да те провокирам,

с поглед хвани ме,

умееш ли към лудостта

да танцуваш и прокарваш пръстите си

във жарта?

Ти не бъди жестока, а забележи ме,

под ярки светлини със стъпки победи ме,

с поглед хвани ме,

чувствам вече как горя,

отпил от дързостта, открил цвета,

в пожар на твоите очи.

Нежен аромат

от твоите коси

гали кожата,

в слова неизречени.

А ти,

острие си, ти буреносен облак във сърцето,

ти,

желание за страст, прехвърчаш във небето,

с гореща кръв и все по-женствена,

по огнените струни

и в ритъм и с пръсти, и с тяло,

прелисти нощта.

Не се страхувай, с мен притичай по небето,

виждам чувства плахи, искрени в сърцето,

с поглед хвани ме,

усещам приливна вълна,

желая теб сега, с фантазия,

от лудостта освободи ме.


© Христо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се,че са ви харесали!
  • Прекрасни са стиховете ти! Благодаря за усещането, което предизвикват думите ти! Докосваш ме!
  • с фантазия,

    от лудостта освободи ме.

    интересно решение!
    поздрав
  • Просто прекрасно подбрана е всяка дума в това стихотворение!!!
    Ици,вече не знам от къде идват тези така разнообразни и същевременно сполучливи идеи за стихотворенияБ!
    6 от мене и не преставай да пишеш-ИМАШ ГОЛЯМ ТАЛАНТ!!!
  • Красиво желание излъчва всяка твоя дума.Поздрав!
Предложения
: ??:??