5.09.2019 г., 23:00 ч.

С теб 

  Поезия » Друга
484 0 0

Заедно с теб ще тръгна,
със звездния зов,
която ден и нощ
говори, за лунна любов.

Ще говоря, ще се смея,
както нощната приказка,
с която ще заспивам и ще немея,
слушайки песен приспивна.

Ще плувам в море от любов,
заедно с вълните ще се издигна,
за да знам, че дори и да падна,
една врата се издига.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??