12.10.2019 г., 0:05 ч.

С усмивка 

  Поезия » Хумористична, Философска
766 0 0

Необятен, безграничен- език универсален.

Усмивката разбива граници, стени. 

Жест велик и вечно актуален. 

Усмихвам се на пук на егото дори. 

 

С усмихнатите хора животът е по-лесен. 

Не може да се скрие усмихната душа. 

Като след купичка от вкусно тараторче с чесън - 

каквото и да правим остава си следа.

 

Доказано научно или роди ми го главата - 

усмивката, смехът те действат като лек, 

на всичко свързано с болежки във душата. 

Спомагат да живеем и до повече от век.

 

Внимание! Четете за страничните ефекти. 

Проявяват се редовно, най-вече при дете. 

Радост, щастие и други видове дефекти.

Смехът усмивка е на степен две. 

 

Усмихвам се наушким. Усмихвам се нарочно. 

Усмихне се душата - усмихва се светът. 

Усмивката работи най-вече дългосрочно. 

Усмивката в сърцето пречи на греха. 

 

Жадувам да се смея, жадувам и да виждам

прекрасната усмивка на нейното лице. 

С любов и нежност сърце ѝ да обгрижвам.

Моята усмивка тъгата ѝ да спре. 

 

С усмивка на уста, кой да предположи,

по-весело и леко минава си денят. 

Че много на сериозно нещо сме се взели. 

От повече усмивки нуждае се светът.

© Яни Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??