14.09.2010 г., 16:55 ч.

С усмивка... и любов! 

  Поезия » Друга
538 0 0

С усмивка ... и любов!


Бушуващ огън или тиха вода,
завинаги с мен ще останеш, да!
Дали пожарникар или пък водолаз,
с кадифени ръкавици стихията ти укротявам аз...

Това ти се нрави, спор няма,
молбите ти чувам, няма измама,
"Искам те!" - неистово крещиш,
не ме ли видиш, почваш да валиш...

В сърцето ти разпалих съдбоносно тази любов,
с нея ти да ме запомниш, от друго нямам нужда,
ръка за ръка ще танцуваме румба в живота суров,
бъди мъжко момиче, което след сладко съновидение се събужда!...

© Стихоплетецът Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??