5.10.2018 г., 23:17 ч.

С вкус на... 

  Поезия » Свободен стих
420 0 0

Вятър в косите, 
музика в ушите. 
Аромат на лимон, 
вкус на бонбон. 
И пътя пред нас е, 
на шосето сама е. 
С гледка красива
и приятелка бъбрива. 
На шосето сама, 
с вкус на свобода. 

© Anissta Striova Всички права запазени

Е, ето и нещо сладичко. Дано ви харесва вкусът на бонбони и свободата 🍭🌞

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??