12.02.2008 г., 18:16 ч.

sad 

  Поезия » Друга
569 0 0

Мръсна, раздрана и изпокъсана,

душата ми търси покоя,

скита се в тъмните долове,

плачеща, тъжна и гола.

Вятъра гонеща,

с чувство на облекчение,

че гони някого,

който има значение.

Викаща, лутаща, търсеща,

мислеща се тя за Господа,

зъзнеща, малка и сгушена,

търсеща тя Оня.

 

© Пролет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??