14.06.2018 г., 0:47 ч.

Саксофон 

  Поезия » Еротична
547 0 0


Саксофон

 

Умората взела връх,
никотин из краден дъх,
със нокти драскащ,
отровно душата ласкащ.


Ласкан и тихо стене,
във свят далеч от бреме.
В нежната молитва,
гърлото зажадняло пресипва


Сипи отгоре алкохол
в ритъм джаз и рок'н'рол.
Нека в танц забрава,
да се докоснат двама.


Нека искра да гръмне,
и тътен да изтръгне,
мислите за закон и ред,
и морал от хора клет.


Саксофон с нота на тъга,
да акомпанира тази свобода,
в която докосват се гърдите,
и преплитат се съдбите.

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??