2.05.2006 г., 21:24 ч.

сама 

  Поезия
910 1 2

Малко по малко, бавно

сърцето умира...

Седя сама... а никой при мен

не се спира...

Сама, без любов,

без истински приятели...

седя и плача от отва,

че се чувствам сама на света!

Непознати и познати лица

всеки ден минават,

минават и ме отминават...

не виждат, че съм сама...

сама, изоставена на света!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??