2 may 2006, 21:24

сама 

  Poesía
911 1 2

Малко по малко, бавно

сърцето умира...

Седя сама... а никой при мен

не се спира...

Сама, без любов,

без истински приятели...

седя и плача от отва,

че се чувствам сама на света!

Непознати и познати лица

всеки ден минават,

минават и ме отминават...

не виждат, че съм сама...

сама, изоставена на света!

© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??