10.02.2016 г., 14:01 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
326 0 6

САМА

 

Тя купува всичко по две:

неговата чаша,

неговата четка за зъби,

неговата пижама...

Когато счупи неговата чиния,

дълго плака.

После събра всички

парчета в душата си

и купи нова чиния.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??