19.12.2007 г., 6:22 ч.

Сама 

  Поезия
584 0 3
  Ще те призова... тих спомен...
    в моя дом... неочакван гост...
   ще ти покажа душа... мечтател...
за да видиш фалш... реалността!

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??