Dec 19, 2007, 6:22 AM

Сама 

  Poetry
581 0 3
  Ще те призова... тих спомен...
    в моя дом... неочакван гост...
   ще ти покажа душа... мечтател...
за да видиш фалш... реалността!

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??