14.03.2007 г., 15:53 ч.

Сама 

  Поезия
836 0 2
Днес аз съм мръснa...
не искам да бъда чистa.
Хайде, искам да кървя.
... убий ме на шега дори.

Да боли е красиво...
морето дави се в синьо...
Сирени днес ме целуват...
сред вълните танцуват.

Свободна сред океана,
сама сред тихи брегове,
водата тъмна докосвам
със пръсти... плаха.

Луната моето име шепти,
косите ми търсят звезда,
пясъкът ме назова... сама
потайна днес е нощта.

Изгревът зад облаци скрит,
луната забрави моето име.
И ти от съня си ме прокуди,
сърцето ми днес се изгуби.

Сама съм в нощта...
скитница без дом, студена,
молеща за болка небесата,
а прилива последната врата
... пред мен.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина е страхотно.Поздравления и от мен!
  • Този стих си го харесах още днес, когато го прочетох!
    Беше ми трудно да оставя коментар, защото ме натъжи!
    Хубаво пишеш....поздравявам те!
Предложения
: ??:??