22.05.2007 г., 20:36 ч.

САМА 

  Поезия
588 0 1
Толкова съм жадна,
а ми е студено.
Спя с чорапи, целите
в огнени езичета.

Да се протегна ли
в тъмното към чашата?
Тя е там...
или да пусна печката?

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??