May 22, 2007, 8:36 PM

САМА 

  Poetry
589 0 1
Толкова съм жадна,
а ми е студено.
Спя с чорапи, целите
в огнени езичета.

Да се протегна ли
в тъмното към чашата?
Тя е там...
или да пусна печката?

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??