4.12.2007 г., 10:51 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
697 1 1
Сама

Сама и беззащитна останах аз без теб.
Сама и беззащитна на таз земя.
И светът красив се изгуби в моите очи.
Сякаш из пустинните миражи и слънцето залезе още преди да е изгряло.
И   може би животът продължава, но не и без твоите красиви очи,
затова ти казвам:
Мили, моля те, прости...

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??