22.11.2007 г., 18:22 ч.  

Сама една тъга 

  Поезия » Любовна
649 0 3
Една мечта умря в нощта,
превърна се в желание.
Една любов отиде си от мен,
оставяйки света студен.
Една тъга в сноп от топлина
открадна ти сега.
Една сълза стича се сега,
крие моята тъга.
Един живот умря с любовта,
за да се роди отново в пепелта.
Една мечта преражда се сега, за да изгрее от
 пепелта и да се възроди над света
Една любов, вижда тя света по начина,
по който нашите съдби ще са свързани неразделно,
аз и ти. 

© Християн Стоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярвай на себе си, аз нямах избор, но съм щастлива...сега,след година време...желая ти усмивки!






  • Прекрасно е!!!
    Имаш шестица от мен!
  • Хареса ми!Поздрави!Всичко се ражда в пепелта и в пепел се превръща!
Предложения
: ??:??