12.11.2009 г., 22:26 ч.

Сама и сърдита 

  Поезия » Хумористична
1284 0 7

Сама и сърдита

 

Тя пак е сърдита,

неразбрана от всеки,

била изоставена,

ще се маха навеки...

Един я зарязал -

хванал се с друга,

а следващият имал

любяща съпруга.

 

Хич не обича

мъже използвачи,

които се правят

на супер свалячи,

а стане ли реч

за дълго обвързване -

любовта им изстива

до пълно замръзване.

 

Дойде и до гуша

звезди да ù свалят.

Не иска да слуша

как пак се лигавят.

Търси си мъж

да бъде атлет,

на шир и на длъж -

да е с авторитет.

 

Докато го открие

сама ще седи -

сърдита на всички

ще рони сълзи!

 

 

 

Обади ми се скоро една приятелка, за да поплачела на голямото ми рамо.

То че голямо – голямо е, ама от влагата хванах плексит, но в главата ми се подгониха тези думички и подредих този стих. Май не е много много издържан, но реших да го пусна, за да го видите и вие. Пък може да се намери някой и за нея. Ако стане, то се надявам да почерпи жената.:)))

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • предложи и Бойко Борисов....
  • Аз мисля ,че е издържано!И да почерпи!
  • Ой, милата..ама поне знае какво иска!
    Само идея - в първия куплет може да смениш "следващия" с "другия", ритъмът ще се получи по-добре.
  • "Сама и сърдита" не е все едно със СЪРДИТА И САМА, нали?
    Поздрав за добрата хрумка!
  • Ех, Валка, ти пък! Важна е идеята
    А, тази твоя приятелка, ако реши, че сърдита й физиономия й отива, знае ли човек...може да си остане дълго време сама
  • Забавен си!Поздрав за музата!
  • След твоят стих със сигурност ще си намери.
Предложения
: ??:??