3.07.2008 г., 9:57 ч.

Сами 

  Поезия » Любовна
507 0 4

            Сами

 

Прегръщам те,

          а тебе ли прегръщам?!

Целувам те ,

         а твой ли са устните?!

Докосвам те ,

          а теб ли всъщност съм докоснала?!

И виждам те,

          очи в очите впиваме.

С времето изтичаме,

        във време се превръщаме.

И пускам те,

        но двама се не пускаме.

Гърдите ми на твоите

       развратно проснати.

И двамата сами

       с мечтите си заспиваме.

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??