14.11.2009 г., 12:09 ч.

Самите богове 

  Поезия » Еротична
526 0 0

Да, на мен ми харесва,
като в "Самите богове" на Азимов,
да се съчетаем днеска
в нещо истинско и взаимно.
Само двама не стигат -
искам и от нея да опитам.
И с вас за няколко мига
да открия как се полита.

Дали тя ще разбере тези думи -
най-добрата ти приятелка, първа?
Вместо страх, да е помежду ни,
и мен, и теб, да се потърка.
После само с мисли да прави
фантазиите да се сбъдват тука.
Целувки мили или удари здрави
и цели три тела да се чукат.

Дали ти би това избрала?
Доколко си луда, не зная,
и колко страст там си събрала,
чакам да я изхвърлиш накрая.
Триединство, ние - различни,
но и в нещо истинско и взаимно,
след всичко аз и двете обичам,
като в "Самите богове" на Азимов...

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??