26.01.2012 г., 10:20 ч.

Само ако знаеше!!! 

  Поезия » Любовна
780 0 0

Само ако знаеше!!!

 

 

 

И всичко е разбъркано в главата ми -

ред няма… и чувства препускат - като птица в клетка са били -

сами, измъчени и бледи, но сега птицата във облаци лети…

По теб изтлява… няма да се приземи!!!

 

Лети, лети със мен във небесата,

до необятни висини лети - лети със мен, докато замръзнат ни крилата,

докато не си отида аз,

докато не си отидеш ти.

 

Само ако знаеш, но нямаш си идея... и боли!

Няма как да знаеш... далече съм ти аз,

защо тогава близо си ми ти?!

 

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??