5.03.2017 г., 18:01 ч.

Само да пробвам 

  Поезия » Любовна
505 1 0

Напи ли ме?
Или ме уби?
Започнах само с аромата,
но желание да вкуся
в устата ми остана.
Налях си само капка,
да пробвам – вярвах си аз,
и сама се вкарах във капана.
Без да се усетя,
пиех вече втора чаша.
Тя продължи да се пълни,
докато сърцето лудо
драпаше да се запълни...
С всяка капка
пулсът ми се ускорява,
не мога да се спра
знам го!...
вече съм ПИЯНА!
Защо не ме спря?
Може би защото удоволствие носеше ти това

да те искам, да те обичам,
да давам всичко,
а ти само да се усмихваш – лукаво, безсрамно, измамно.
Всичко стана тъмно,
някак тихо, безмълвно,
огледах се

хора навсякъде,
а теб вече те нямаше...
Остана само чашата,
празна,
и вкусът в устата,
толкова силен,
толкова опасен,
и познай:
искаш още,
без да се замислиш, че сама си нощем...

© Цветелина Минчева Всички права запазени

Знам...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??