6.12.2007 г., 10:09 ч.

само дете 

  Поезия
952 1 2
Само дете върви във мрака,
завладяно от болка и мъка в душата...
Само дете върви и плаче,
само дете, изгубило надеждата в мрака.


Само дете, останало
единствено със самотата...
само дете, което търси
любовта във мрака!...


Само дете, ненамиращо
себе си във мрака...
Само дете с разбито сърце,
само дете с обляно в сълзи лице...

© Мария Стойкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??