1.02.2014 г., 21:53 ч.

Само ехо 

  Поезия » Бели стихове
1068 0 8

                                    Изгорихме

                                         крилете на утрото

                                                   и Светлината,

                                                  тежко се свлече.

                                                 ... и...

                                  тихо е, тихо е...

                                                     Тихо.

                                              .... сега само ехо,

                                             от повей далечен

                                   в  душите ни 

                                  свети...

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??