27.08.2017 г., 9:32 ч.

Само моя 

  Поезия » Любовна
344 2 0

          Само моя

 

С ръце ще вадя въглени от огън,

от всичко свято ще се отрека

и ще забравя Дявола и Бога,

ще стана роб на своята съдба!

 

До късно пред икони ще се моля

и ще осъмвам буден до зори.

Със силите на адa ще се боря,

сърцето ми във огън ще гори

но моя, само моя да си ти!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??