23.11.2011 г., 14:49 ч.

Само на маси 

  Поезия » Друга
520 0 1

 

Пак носи ме влакът -

и сякаш в безкрая.

И бърза ли,

бърза,

и релсите тракат...

В дома ще ме срещне

ли някой -

не зная.

 

Навярно приятели

там ще ме чакат...

Аз тъй бих желала

любим да ме срещне.

Приятели нека останат

в дома си.

Във топла прегръдка любим

да ме сгрее...

С приятели нека сме само -

на маси.

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Слабо!Постарай се повече!Нямам за цел умишлено да се заяждам.Напротив чрез критиката ми те поущрявам да пишеш по добре!Късмет!Ще очаквам нещо по стойностно от теб!
Предложения
: ??:??