9.07.2009 г., 10:16 ч.

Само не питай 

  Поезия » Любовна
748 0 9

 

Мила, годините се навъртяха...
Свършва пиесата и от сцената трябва да слизам.
Животът престава да бъде живо театро -
прилича все повече на телевизор.

Светът, естествено, няма да свърши.
Програмата следва.
Превключват канала, предават от друго студио.
Само не питай какво ми е като те гледам
на фона на залеза да се любиш със другиго.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??