Само помоли ме
Ще те топля в нощите зимни
и всичко край нас ще притихне...
Под облаците прашни и димни
страстта ни не ще стихне.
През есента ще те целувам,
когато всичко ще бъде позлатено.
Че те обичам, не ще се преструвам.
Стига всичко да е разрешено.
Летем ще се гоним в морето
и по пясъка дори ще си играем.
Ще се скрием там, където
само ти и аз си знаем.
И така ще бъде, зная.
Но само помоли ме. Друго не желая.
© Християн Всички права запазени
То и за забранените неща си струва да се борим!
Успех!