аз пристигам при теб, в съня.
Хайде, време е вече, заспивай,
къса нощта е, по-дълъг деня.
Тази нощ съм тук, в твоя сън
и те галя с нежност и плам.
Тази вечер плаха няма да съм,
а гореща, без задръжки и свян.
Ще съм тази, от твоите мечти,
която тайно страстно желаеш,
не сърничка със невинни очи,
а лъвица, не ще ме познаеш.
Не, не мърдай, само със длани
ще докосвам и галя, ще те вая.
Знам, от ласките, дълго желани,
ще тръпнеш и стенеш до края.
Не протягай ръце, не прегръщай,
от твоя допир съня ти ще спре...
Искаш, но спри, не превръщай
в реалност всичко, така е добре.
Не ме гледай, мига не разваляй,
не отваряй пак очи, престани...
Аз съм само в съня, не забравяй!
Почти се съмва вън вече, поспи...
06.07.2007г
© Анета Саманлиева Всички права запазени
Поздрав и усмивка за теб.