7 jul 2007, 12:45

Само сън 

  Poesía
703 0 15
Затвори си очите, не гледай - 

аз пристигам при теб, в съня.

Хайде, време е вече, заспивай,

къса нощта е, по-дълъг деня.


Тази нощ съм тук, в твоя сън

и те галя с нежност и плам.

Тази вечер плаха няма да съм,

а гореща, без задръжки и свян.


Ще съм тази, от твоите мечти,

която тайно страстно желаеш,

не сърничка със невинни очи,

а лъвица, не ще ме познаеш.


Не, не мърдай, само със длани

ще докосвам и галя, ще те вая.

Знам, от ласките, дълго желани,

ще тръпнеш и стенеш до края.


Не протягай ръце, не прегръщай,

от твоя допир съня ти ще спре...

Искаш, но спри, не превръщай

в реалност всичко, така е добре.


Не ме гледай, мига не разваляй,

не отваряй пак очи, престани...

Аз съм само в съня, не забравяй!

Почти се съмва вън вече, поспи...

06.07.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??