2.12.2012 г., 19:00 ч.

Само сън 

  Поезия » Любовна
602 0 1

Нещо случва се с мен,
аз бледнея всеки ден
и няма нищо в мен тъй живо,
и няма нищичко красиво.

Погубвам аз живота свой,
в стремежа си да бъда твой,
погубвам всичко, що съм аз,
с теб да бъда само час.

Изтръгвам своята душа
в мига, когато те съзра,
убивам цялата си същност,
тогава кой ще бъда всъщност?

Какъв ще бъда аз тогава,
щом вече тъна в забрава
и жив ли съм, или не съм,
а може би съм само сън....

© Калин Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??