22.04.2015 г., 16:14 ч.

Само тази вечер 

  Поезия
441 0 0

 Остави ме тази вечер,

нека си поплача.
Утре ще е късно вече -
пред очите на палача.
После, стига да желаеш,
сама ще сложа края,
ако изобщо всъщност някога
сме имали начало.
Остави ме, нека още
малко вярвам в приказки
само, само тази нощ и
после тихомълком тръгвам си.
Няма нужда от театър,
макар и свита, без обвивка
ще вървя с попътен вятър,
ще си тръгна с усмивка.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??