27.09.2018 г., 19:16 ч.

Само теб 

  Поезия » Любовна
373 0 0
Само тебе аз жадувам, 
само тебе аз сънувам,
само тебе да целувам.
И за тебе аз копнея
с теб живота си да изживея.
Обичам те тайно,
обичам те безкрайно,
ти си усещане омайно. 

 

 

© Гълъбчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??