23.01.2013 г., 12:23 ч.

Само теб 

  Поезия » Любовна
885 1 0

Само теб виждам. Само теб.
В очите ми, в сърцето ми, в душата,
Когато назад се вглеждам или тичам напред.
Когато ти се предлагам без остатък.

Само теб искам. Само теб.
Не искам да се уча да живея,
ако дори за секунда ми бъдеш отнет.
Да бъда себе си без тебе не умея.

21.01.2013 г.

© Иво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??