25.12.2008 г., 10:39 ч.

Само ти остана 

  Поезия
520 0 2

Пей, творецо на икони,

накарай ме пред теб да замълча,

създай за мен неписани шедьоври,

пред които просто да се поклоня!

Пей, излей си в стих душата,

с музика рисувай върху този стих,

направи от него лек за сетивата,

на цигулката го изсвири със обич тиха!

Пей, творецо, само ти остана

като светъл лъч във тъмния ни свят!

Бог ми е в сърцето, ти си ми икона,

която аз бих гряла със последната си свещ!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??