24.11.2009 г., 12:21 ч.

Само той 

  Поезия » Любовна
561 0 2

Само той

 

Невидим ще останеш за очите ми,

в сърцето ми да влезеш - не успя!

Към него водят ме мечтите ми

и него търси клетата душа.

 

Целуваш устните ми, ала не усещам

онзи огън да гори във мен.

Онзи огън, който в пожар превръща

само той, когато е до мен.

 

Само той успява да накара

сърцето ми тъй лудо да тупти

и само с него мога да премина

щастлива аз през райските врати.

 

Звукът на неговия глас ме упоява

и тъмна нощ превръща в ден.

За твоите целувки ще забравя,

щом той държи сърцето мое в плен.

 

И само той ме кара да се чувствам жива,

към него мисълта ми пак лети.

Обичам го! С него съм щастлива.

Иди си и ме остави!

 

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??