30.04.2008 г., 13:03 ч.

Само тук и сега има смисъл 

  Поезия » Любовна
1246 0 33

Има толкоз неканена болка...

Има толкоз нечакана смърт...

Всеки миг е подарък... (До колко?)

Всеки миг е посока за път...

 

Непрежалени пият съня ми...

Непрежалени жадни ще сме

някой ден, щом застине дъхът ни...

Някой ден - под земята/ небе...

 

Само тук и сега има смисъл...

Само тук и сега - аз и ти...

Съблечи ме и нищо не питай...

Съблечи ме... Люби... Забрави...

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??