23.08.2016 г., 17:40 ч.

Само тя 

  Поезия » Любовна
270 0 1

Само тя

 

Нервен тик на окото ми. От известно време.

Не съм суеверна. Знам, че ставам за смях.

А любовта ми, ако някой отнеме?

Боже, как ме е страх.

 

Тя ми остана. От нищото взета.

Отникъде звук. Само тя ми говори.

Понякога грубо... Тя и морето.

С вълните си, тихо ми проговори.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??