Само в съня си
Само в съня си
криле аз имам
да те отнеса
далеч от суетата!
На най-чудното място,
където любов само цъфти!
И птиците химни отправят
за твоите красиви очи!
Само в съня ми
единствено двама сме!
Неприлично щастливи,
нежни и диви!
Само в съня ми
ОБИЧАМ ТЕ!
мога с вик да изтръгна.
Иначе, шепна го… само за теб!
Дано да го чуеш…
в този момент!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Колко нежно!