28.04.2006 г., 20:18 ч.

Само въпроси 

  Поезия
1017 0 2

Защо звъниш ми пак?
Нима забрави как ме нарани?
Защо ме молиш да простя,
когато знаеш че дошъл е края!

Вглеждаш се в очите ми,
a в тях се крие само безразличие!
Как да премълча скръбта си,
вече далеч от моя свят си!

Искам да забравя, но не мога!
Как предаде моето доверие!
Как остави ме сама в нощта,
Защо погази любовта!?! 

© Незнайно Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??