Apr 28, 2006, 8:18 PM

Само въпроси 

  Poetry
1018 0 2

Защо звъниш ми пак?
Нима забрави как ме нарани?
Защо ме молиш да простя,
когато знаеш че дошъл е края!

Вглеждаш се в очите ми,
a в тях се крие само безразличие!
Как да премълча скръбта си,
вече далеч от моя свят си!

Искам да забравя, но не мога!
Как предаде моето доверие!
Как остави ме сама в нощта,
Защо погази любовта!?! 

© Незнайно All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??