24.11.2010 г., 20:27 ч.

Самопознание 

  Поезия » Любовна
476 0 0

... Там някъде забравихме лицата си.
Не беше нощ, не беше ден, не беше...
Това ли бях? Коя съм днес? Коя съм?
От вдън небе ли някой ме зовеше?
Непоносимо, непонятно, непокорно...
Илюзия - че може би те срещнах.
Измама - че мигът ще се повтори...
... Мигът - познание зове мигът - раздяла

© Ели Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??